Velkommen til Ivan Nielsen Tegnestue. Vi sørger for, at jeres byggeprojekt er fuldendt fra starten! 

Den stadig mere omfattende funktion af tekniske anlæg i bygninger gør, at det er nødvendigt at tage et større hensyn til installationerne i bygningen fra starten. Hos Ivan Nielsen Tegnestue projekterer vi således, at samtlige installationer, konstruktioner, samt arkitekturen, hænger sammen lige fra start. 

Ivan Nielsen

Ivan Nielsen er oprindeligt faglært murersvend, og efterfølgende uddannet byggetekniker. Med over 25 års erfaring indenfor byggebranchen har Jeg stor erfaring inden for området.

Største interesseområder:

  • Energi
  • Indeklima
  • Moderne byggeteknik

Erfaringer viser at tekniske anlæg. også i selv helt nye byggerier, kan give store gener for brugerne. Dette sker oftest, fordi udgangspunktet er taget i bygningens ydre, og ikke i samspillet mellem tekniske installationer, og bygningens arkitektur

Vores udgangspunkt er, at tekniske installationer designes og dimensioneres fra start, hvorefter bygningens rammer og indretning udformes, i samspil med installationerne. Derved undgås uforudsete konflikter mellem form og funktion, med deraf følgende forsinkelser, budgetoverskridelser, utilsigtede kompromisser o.lign. Projekterne projekteres ofte i samarbejde med myndigheder og rådgivere, som på hver deres faglige område sikrer, at viden danner grundlag for et sundt og fornuftigt byggeri.

Kontaktinfo:
Ivan Nielsens Tegnestue
Krogsbøllevej 6, 5450 Otterup.
E-mail: ivannielsenstegnestue@gmail.com
Tlf. 7022 2078 på alle hverdage kl.9.00-15.00
CVR nr : 38479431
www.in-t.dk